Thuis Productende zakken van de schuifritssluiting

De miniziplockk-Schuif doet Essentiële Housewares van het Ritssluitings Reclosable Vinylslot in zakken

Certificaat
China YANTAI BAGEASE PACKAGING PRODUCTS CO.,LTD. certificaten
China YANTAI BAGEASE PACKAGING PRODUCTS CO.,LTD. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

De miniziplockk-Schuif doet Essentiële Housewares van het Ritssluitings Reclosable Vinylslot in zakken

Mini  Ziplockk Slider Bags Zipper Reclosable Vinyl Lock Essential Housewares
Mini  Ziplockk Slider Bags Zipper Reclosable Vinyl Lock Essential Housewares Mini  Ziplockk Slider Bags Zipper Reclosable Vinyl Lock Essential Housewares Mini  Ziplockk Slider Bags Zipper Reclosable Vinyl Lock Essential Housewares Mini  Ziplockk Slider Bags Zipper Reclosable Vinyl Lock Essential Housewares Mini  Ziplockk Slider Bags Zipper Reclosable Vinyl Lock Essential Housewares

Grote Afbeelding :  De miniziplockk-Schuif doet Essentiële Housewares van het Ritssluitings Reclosable Vinylslot in zakken

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: BAGPLASTICS@VIP.163.COM
Certificering: ISO 9001:2000, FDA, HACCP, SGS, EN13432
Modelnummer: WHATSAPP: 008613780964661

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1000pieces Skype: mydearneil
Prijs: Negotiable BAGPLASTICS@YAHOO.COM
Verpakking Details: 2000pcs/carton
Levertijd: 15 DAGEN
Betalingscondities: T/T BAGPLASTICS@GMAIL.COM
Levering vermogen: 1 miljoen per maand
Gedetailleerde productomschrijving
SCHUIF: schuifslot schuifverbinding: het sluitenzak van de schuifverbinding
Ritssluitingsschuif: de verbinding van de schuifritssluiting de ritssluitingsverbinding van het schuifslot: PITverbinding
Maak waterdicht: hermetisch Luchtdicht: TPU-RITSSLUITING
DE SCHUIF VAN EVA: slijtagezak
Hoog licht:

de zakken van de schuifopslag

,

plastic schuifzak

De zak van de SLUITINGSverbinding, Schuifverbinding, Schuifslot, Schuifgreep, Schuifpit, Schuifritssluiting, de Voeringen van de Vuilniszakkenbak
Het Slot de verbinding-bovenkant van de Bagplasticsschuif zakken zijn groot voor een grote verscheidenheid van verpakking en opslag toepassingen zoals Gezondheidszorg, Restaurants, Kit Manufacturers, Documentopslag, Landbouw, en Luchthavens. De het sluitenzakken van de diaritssluiting zijn groot voor situaties waar de latexhandschoenen worden gedragen. De hoogste schuif op deze plastic zakken is zeer makkelijk te gebruiken en eenvoudig genoeg om zelfs voor kleine kinderen te werken. 3 zakken van het de schuifpit van mil sluiten de dikke snel en gemakkelijk de eerste keer, en elke keer. Alle Duidelijke zakken van het schuifslot worden gemaakt van Polyethyleen (LDPE) hars Met geringe dichtheid en ontmoeten FDA/USDA-specificaties voor contact met levensmiddelen.

Onze Ritssluitingszakken voor koude opslag worden wijd gebruikt voor vruchten en groenten, droge lading, geneeskunde en schoonheidsmiddel. De ritssluitingszakken voor vorstopslag worden wijd gebruikt voor vlees, vissen, rundvlees, garnaal en allerlei voedsel dat moeten bevriezen. De pitten sluiten zakken kunnen in ijskast worden gezet om voedsel of magnetron aan hittevoedsel op te slaan.

Het Pit van de Bageaseschuif verzekert elke keer een strakke, veilige, en positieve verbinding. Zij zijn gebruikersvriendelijke verpakking die efficiënt uw product zal inpakken. Het voorziet de eindgebruiker van een gemakkelijke het pit recloseable zak van de verpakkingsschuif die kan voor vele doeleinden met inbegrip van worden gebruikt en worden opnieuw gebruikt: huisdierenlevering, automobieldelen, verpakking, het organiseren zich, enz. Deze dunne, flexibele slidezipzakken hebben duizenden gebruik en zijn beschikbaar in een verscheidenheid van grootte.

Eigenschappen en Voordelen:
Consument-verkozen gekleurde ritssluiting
Super-sterke, brede en smalle ritssluiting die gemakkelijk is te openen te sluiten
De grote, gecompenseerde lippen maken onze zakken gemakkelijker te openen
De externe geribbelde greepstroken vereenvoudigen holding en het openen van de zak
Schrijven-op etiketten op Kwart gallon en Diepvriezerzakken identificeert de hulp inhoud
FDA keurde Beschikbaar in een verscheidenheid van stijlen en grootte voor zowel voedsel als oneetbare punten goed

zak van de de zak doypack berijpte de zipper/ECO-vriendschappelijke schuif van schuifziplockkk, de Tribune van Schuifzakken op Schuifzakken voor Voedsel, ritssluiting loc

Delicatessenwinkel Verse Zakken, Microgolfzakken, Schuifzakken, Schoolmaaltijdzak, de zakken van de Schuifgreep Delicatessenwinkel Verse Zakken, Microgolfzakken, Schuifzakken, Schoolmaaltijdzak, de zakken van de Schuifgreep De dubbele Zakken van het Ritssluitingsvoedsel:
verstrekt een strakke verbinding en gemakkelijke open en sluiten dat iedereen kan voelen. onze zakken zijn beschikbaar in Snack, Sandwich, XL Sandwich, Pint, Kwart gallon en Gallongrootte.
Delicatessenwinkel Verse Zakken, Microgolfzakken, Schuifzakken, Schoolmaaltijdzak, de zakken van de Schuifgreep
Delicatessenwinkel Verse Zakken, Microgolfzakken, Schuifzakken, Schoolmaaltijdzak, de zakken van de Schuifgreep Opbrengszakken:
Onze Opbrengszakken verhinderen snel bederf en houden VERSERE LANGER!
De miniziplockk-Schuif doet Essentiële Housewares van het Ritssluitings Reclosable Vinylslot in zakken 6 Microgolfzakken:
De microgolfzakken worden speciaal ontworpen om hitte en vochtigheid in de zak te houden terwijl het luchten van stoom en druk, die het natuurlijke aroma en de textuur van uw voedsel bewaren.
Delicatessenwinkel Verse Zakken, Microgolfzakken, Schuifzakken, Schoolmaaltijdzak, de zakken van de Schuifgreep Schuifzakken:
Wij bieden een schuifverbinding aan dat sloten in versheid en houden uw zak gesloten de hele tijd veilig. Onze gemakkelijk-open-gemakkelijk-dichte schuifeigenschap maakt het geschikt en makkelijk te gebruiken. De schuifzakken zijn beschikbaar in Kwart gallon en Gallongrootte.
Delicatessenwinkel Verse Zakken, Microgolfzakken, Schuifzakken, Schoolmaaltijdzak, de zakken van de Schuifgreep Schoolmaaltijdzak:
De schoolmaaltijdzak is een zak die met verschillende compartimenten 3 afzonderlijke compartimenten voorzien van een ritssluitings strakke verbinding op 2 zakken.
Delicatessenwinkel Verse Zakken, Microgolfzakken, Schuifzakken, Schoolmaaltijdzak, de zakken van de Schuifgreep Delicatessenwinkel Verse Zakken, Microgolfzakken, Schuifzakken, Schoolmaaltijdzak, de zakken van de Schuifgreep Rode Lijnzakken:
Gemakkelijke open en dichte ritssluiting en sterke zijnaden voor extra duurzaamheid. Zij zijn beschikbaar in diverse grootte en dikte.
Delicatessenwinkel Verse Zakken, Microgolfzakken, Schuifzakken, Schoolmaaltijdzak, de zakken van de Schuifgreep
De miniziplockk-Schuif doet Essentiële Housewares van het Ritssluitings Reclosable Vinylslot in zakken 12 De medische Zakken van het Specimenvervoer:
Bloodborneziekteverwekkers voor insluiting en biohazard grafiek. Het is gemakkelijk te openen en te sluiten zelfs wanneer dragend handschoenen, met greepranden om veilige behandeling te verzekeren.
Delicatessenwinkel Verse Zakken, Microgolfzakken, Schuifzakken, Schoolmaaltijdzak, de zakken van de Schuifgreep Grote Opslagzakken:
Het gemakkelijk-open-gemakkelijke dichte schuifsysteem staat u toe om zich gemakkelijk te organiseren en te vervoeren. Zij zijn perfect voor het opslaan van beddegoed, kleding, het kamperen toestel, speelgoed, schoonmakende levering, vakantiepunten en meer!
Delicatessenwinkel Verse Zakken, Microgolfzakken, Schuifzakken, Schoolmaaltijdzak, de zakken van de Schuifgreep Grote Leveringszak:
Het is perfect voor het organiseren van het kamperen toestel, ambachten, schoollevering, beelden, administratie en meer!

Ritssluitingszakken, Ritssluitingszakken, de zakken van de Pitverbinding, de zakken van de Voedselopslag, Schuifzakken, de zakken van het Schuifslot, de zakken van de Schuifverbinding, de zakken van de Schuifgreep, de zakken van de Greepverbinding, de zakken van het greepslot, greepzakken, pitzakken, reclosable zakken, minigrip zakken, minigrip

De zak van de SLUITINGSverbinding, Schuifverbinding, Schuifslot, Schuifgreep, Schuifpit, Schuifritssluiting, de Voeringen van de Vuilniszakkenbak

Contactgegevens
YANTAI BAGEASE PACKAGING PRODUCTS CO.,LTD.

Contactpersoon: Mr. NEIL FAN

Tel.: 0086-137-8096-4661

Fax: 86-535-320-6618

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)